Articulatie cardanica, Cruce cardanica

articulatie cardanica

artrocenteza temporo mandibulara cum să înlăture durerea de genunchi

Cosumatorul are dreptul de a se retrage si de a returna produsele in termen de 14 zile de la primirea produselor fara a fi nevoit sa justifice decizia.

Consumatorul poate returna produsele fara a suporta alte costuri decat costurile de transport prevazute la art. Cumparatorul este obligat sa returneze produsele in aceeasi stare in care a fost livrat in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit.

artroza articulației genunchiului simptome și tratament leziuni carpiene

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si, sau interventii neautorizate etc. Daca produsul corespunde conditiilor de returnare articulatie cardanica Select Auto se obliga sa returneze contravaloarea produselor in maxim de 30 de zile de la primirea produselor prin ordin de plata in contul cumparatorului.

Cererea de retur se face telefonic sau pe site.

Garantie: Toate produsele comercializate prin intermediul site-ului nostru sau prin magazinele noastre beneficiaza de garantie conform legislatiei in vigoare: 24 de luni pentru persoane fizice si 12 luni pentru persoane juridice. Garantia acopera defecte de fabricare si nu acopera defectiuni provocate de utilizari incorecte sau folosirea produselor intr-un alt scop decat cel pentru care a fost construit.

Nu se acorda garantie pentru uzuri excesive sau pentru piesele care sunt considerate consumabile. Toate produsele defecte in perioada de garantie vor fi returnate la departamentul tehnic Select Auto cu documentele de achizitie factura - certificat de garantie.

dureri la nivelul umerilor în partea stângă tratamentul trombozei articulației șoldului

Reclamatia se face telefonic sau prin e-mail: tehnic sculeauto. Returnarea produselor se face la agentul zonal sau prin curier rapid in zonele fara acoperire. Constatarea se face in maxim 48 ore dupa care veti fi anuntat de timpul necesar pentru depanare, inlocuire partiala sau totala a produsului.

Adaugă o recenzie

Returnarea produselor la clienti se va face de catre agentii nostri, prin curier rapid sau direct din centrul nostru de service. Dupa depanarea produsului garantia va fi prelungita cu numarul de zile care a fost necesar pentru remedierea acestuia.

Articulatie cardanica post garantie: Toate produsele comercializate de catre Select Auto beneficiaza de service dupa perioada de garantie evident contra articulația genunchiului doare pe lateral dar la preturi speciale pentru clienti.

unde să tratezi sinovita articulației genunchiului cum se tratează poliartrita articulațiilor mâinilor

Demersurile sunt identice ca si cele de la garantie.

Citițiși