Backing articulatie

Capacity design (EN) | IDEA StatiCa

backing articulatie

Taimen Pescuit cu muscă Bine aţi venit pe paginile magazinului pentru pescari cu muscă, Taimen. Pe paginile noastre veţi găsi o gamă largă de unelte de pescuit, cu care puteţi merge la orice excursie de pescuit. Cizmele sold de pescuit sau jachete de pescuit Taimen, Simms sau Loop îţi vor asigura confort în orice condiţii.

backing articulatie

La noi puteţi achiziţiona lansete ale companiilor: Taimen, Sage, Loop, Hardy. Dacă aveţi nevoie de mulinete poate vă vor interesa mulinetele companiilor Nautilus, Loop, Hardy, Lamson.

backing articulatie

Indiferent dacă doriţi să pescuiţi păstrăv în izvoarele de munte sau tarpon în mările calde, în gama noastră extinsă de fire de muscă veţi găsi ceva pentru D-voastră, chiar şi corzi Scientific Anglers, Rio Fly Lines sau Taimen. Pentru persoanele care fac muşti personal, suntem în posesia unei oferte extrem de bogate de materiale pentru realizarea unor astfel de muşte artificiale, cum ar fi printre altele, backing articulatie companiilor: Keough Hackle, HareLine, Partridge, Akita, Knapek, Wapsi Fly şi multe latele.

backing articulatie

Taimen Pescuit cu muscă.

Citițiși