Oferta roboflex

Vitamine și suplimente: RoboFlex 30 capsule

oferta roboflex

Detalii Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Roboflex capsule. RoboFlex este un supliment alimentar, conceput in Canada, care se adreseaza, in special, mentinerii confortului coloanei vertebrale la nivelul zonelor cervicala, toracala, lombara, sacrala s.

oferta roboflex

Se stie ca in cazul coloanei vertebrale si al spatelui exista o mai mare varietate de factori de natura nervoasa, musculara, articulara, inflamatorie etccare contribuie la tratament articulatie inflamata disconfortului la acest nivel, decat in cazul celorlalte articulatii genunchi, sold etc. Iata de ce in Canada exista o delimitare a suplimentelor alimentare axate diferit pe coloana vertebrala si spate, respectiv, pe celelalte articulatii.

oferta roboflex

Ajuta la neutralizarea radicalilor liberi, care pot contribui la aparitia stresului oxidativ la nivel articular. Ajuta la normalizarea densitatii minerale osoase, mai ales in cazul femeilor aflate la menopauza.

Bucură-te de suplimente premium la prețuri speciale

Beneficii Roboflex capsule - Ajuta prompt la reducerea disconfortului articular si muscular la nivelul coloanei vertebrale si al spatelui. Adjuvant in: Reumatism, spondiloza cervicala, spondiloza toracala, spondiloza lombara, spondiloza lombosacrala, discopatie cervicala, discopatie toracala, discopatie lombara, hernie de disc, dureri cronice la nivelul spatelui, spate intepenit sau rigidSpondilita anchilozanta, gonartroza, coxartroza, periartrita umarului, artroza generalizata, artrita, dureri intense, acute sau subite la nivelul spatelui, junghiuri, intepaturi, zvacnituri la nivelul spatelui.

AFRICAN MANGO VIDEO

Mod de administrare: In cazul unui disconfort usor sau mediu, se iau capsule pe zi in timpul mesei doza optima oferta roboflex de 2 capsule oferta roboflex zi, dimineata si seara, in timpul meselor. In cazuri deosebite sau acute, se iau capsule pe zi, cate o capsula la fiecare ore, in timpul meselor.

oferta roboflex

Cantitate: 30 capsule.

Citițiși